Novi lift za Dječiju bolnicu Kliničkog centra Crne Gore

24/11/2017

naslovna slika posljednje novosti mljekare lazine

Dvije decenije uspješnog poslovanja Mljekara Lazine krunisala je donacijom onima kojima su podrška i pomoć najpotrebniji. Vođeni maksimom da „Zdravlje nema cijenu“ kao i opšte poznatim stavom „Djeca su naše najveće bogatstvo“, odlučili smo se za donaciju Dječijoj bolnici Kliničkog centra Crne Gore.
Nakon razgovora sa direktoricom KCCG gospođom Zoricom Kovačević, od koje smo osim riječi zahvalnosti dobili i korisne sugestije, naša donacija je usmjerena u nabavku novog lifta. Donacijom smo pomogli da infrastruktura Dječije bolnice bude podignuta na veći nivo, kao i da se unaprijedi sistem pružanja zdravstvene zaštite onima koji za sve nas predstavljaju najveće bogatstvo, djeci. Nadamo se da će novi lift učiniti da Dječija bolnica KCCG bude funkcionalno pouzdanija, a sve u cilju što uspješnijeg ostvarivanja svoje odgovorne misije.
Iskreno, želimo da što manje djece bude u prilici da boravi u Dječjoj bolnici, a da lift koji smo donirali funkcioniše odlično, ali ne previše često. Da kad baš mora da se koristi, lift služi da iz njega izlaze nasmijani izliječeni mališani, trčeći u zagrljaj svojim roditeljima i toplim domovima.

Podijeli novost

© Mljekara Lazine 2024, Powered by Amplitudo